AT Texel / Hoekenga Mechanisatie bv

Overdracht mechanisatieactiviteiten

Middels deze weg willen we u op de hoogte brengen van een belangrijke verandering binnen Hoekenga Mechanisatie BV.

Met ingang van 15 maart 2023 zullen wij de mechanisatieactiviteiten met de hoofdmerken CLAAS, Grimme, Amazone en Kaweco overnemen van AT Texel Oosterend.

De reden hiervoor is eenvoudig. Recentelijk heeft AT Texel nieuwe kansen gegrepen om de landbouwactiviteiten uit te breiden. Dit vereist echter meer focus van management en mensen. Door de mechanisatieactiviteiten over te dragen, kan AT Texel zich volledig concentreren op de landbouw. Voor kleine, algemene reparaties en constructiewerk kunnen de klanten op Texel nog wel terecht.

Ook de landbouwmechanisatie vereist telkens meer focus. Hoekenga Mechanisatie is al tientallen jaren een belangrijke exclusieve dealer voor onder anderen de merken CLAAS, Grimme, Amazone en Kaweco.

Als Hoekenga Mechanisatie hebben we de afgelopen jaren intensief samengewerkt met AT Texel. Mede daardoor kennen we veel klanten op Texel. Maar speciaal voor de Texelse klanten worden nieuwe teamleden toegevoegd, die als prioriteit Texel hebben. De klanten op het vaste land kunnen op deze manier blijven rekenen op de service die ze van Hoekenga gewend zijn.

De genoemde leveranciers staan volledig achter deze ontwikkeling. Zij zien mogelijkheden om in samenwerking met ons de service verder optimaliseren.

Hoekenga Mechanisatie wil het team van AT Texel bedanken voor het werk dat ze heeft verricht voor de klanten van CLAAS, Grimme, Amazone en Kaweco.

We zien ernaar uit om de samenwerking met u en toekomstige nieuwe klanten verder uit te bouwen.

Voor eventuele vragen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,

Hoekenga Mechanisatie BV
René Hoekenga
06-53411898
www.hoekengamechanisatie.nl

Afbeelding1 Afbeelding1
Afbeelding2 Afbeelding2