Vacature

Vertegenwoordiger

                       Vertegenwoordiger  Landbouwmachines voor de akkerbouw
 

Wat ga je doen? 

Als vertegenwoordiger van tractoren en landbouwmachines lever jij mechanisatie op maat! Op basis van jouw kennis en ervaring adviseer jij onze klant hoe hij zijn mechanisatie het beste kan organiseren. 

Jij bent het aanspreekpunt voor de agrarische relaties in de akkerbouw, in de regio kop van Noord-Holland en Texel. Jij bent het visitekaartje van de organisatie en zorgt dat jouw agenda wekelijks is gevuld met klantafspraken. Je onderhoudt het contact met bestaande klanten, dient als sparringpartner en werkt actief aan het werven van nieuwe klanten. In deze rol vertegenwoordig jij een aantal A-merken in de landbouwmechanisatie, waaronder Grimme, Claas en Amazone! 

Dit doe jij door o.a. door actief deel te nemen aan shows, beurzen, klantdagen en dealerdagen. 

 

Wat neem jij mee? 

Jij hebt een grote passie voor verkoop en techniek, daarnaast ben jij enthousiast, proactief en betrokken bij de organisatie. Jij bent een echte doener en hebt affiniteit met de agrarische sector. Jij kan zowel goed zelfstandig werken als in teamverband. Verder heb jij een reflecterend vermogen, denk jij altijd in het belang van de klant.  

 

Verder kan jij je vinden in onderstaande: 

Jij beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse en/of Duitse taal 

Jij beschikt over een hoge mate van klantgerichtheid, denken en handelen; 

Jij bent flexibel met betrekking tot werktijden 

 

Wat bieden wij: 

Je komt te werken in een professioneel team, waar de lijntjes kort zijn. Een goede werksfeer staat centraal bij R Hoekenga Mechanisatie  B.V. 

 

Daarnaast krijg jij het volgende:

Een goed salaris op basis van ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling; 

Een omgeving die constant in beweging is en inspeelt op jouw persoonlijke ontwikkeling; 

Een laptop, telefoon en auto van de zaak; 

Alle vrijheid om ervoor te zorgen dat jij de gestelde doelen kan behalen. 


Wie zijn wij: 

Hoekenga Mechanisatie B.V.  beschikt over een breed assortiment machines en producten van gerenommeerde merken voor zowel landbouw als veehouderij. Daarnaast zijn wij de Claas Grimme en Amazone dealer in Noord-Holland. In de loop der jaren is de organisatie  uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming waar hard werken gepaard gaat met gezelligheid in het team.


De organisatie kent een platte no-nonsense cultuur, waarbij de ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel staat.  


Geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie? 

René Hoekenga wil graag met jou in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden, bel 06-53411898 of mail naar rene@hoekengamechanisatie.nl

Vertegenwoordiger Vertegenwoordiger